RSS

2013. január 27., vasárnap

Heaven's postman


Sziasztok!

 A Heaven's Postman projekt lezárva, mivel a minap az AshiyoSub kitette a saját feliratát hozzá, én meg nem szeretném újra kitenni, a végén még balhé lenne belőle. Ezek szerint hiába dolgoztam... De örüljünk a másikaknak, és hogy 3 évesek lettek! Ez az ő ajándékuk nektek! Feltétlen nézzétek meg, ha még nem láttátok a murasagi (vagy saki, nem tudom) féle felirattal.
Ren

2013. január 19., szombat

Főoldal


Sziasztok!
 Szeretettel köszöntünk titeket itt, a RomeoSub hivatalos oldalán!

 Ez a fansub koreai doramákkal, show-kal, filmekkel és ostokkal foglalkozik, de néha egy pár kínai közül is szemezgetünk. Fő célunk a szórakoztatás, és semmilyen anyagi hasznunk nem származik belőle!
 A sub a nevét Park Jung Min-től kapta, ami remélhetőleg egy-két embernek ismerős lehet, hisz' mind a két főszerkesztő nagy Triple S.
 Jelenleg három tagú a csapat, így folyamatosan van fordító felvétel! Jelentkezni a "Bemutatkozás Sub módra" menüpontba írt e-mail címeket lehetséges, és mindenkit szívesen várunk, akár van tapasztalata, akár nincs, a lényeg, hogy szeresse azt, amit csinál, és természetesen egy bizonyos fokú angol tudás sem hátrány. Társoldalságot kérni is lehet, legyetek szívesek ezt is e-mailben megejteni.

 A szabályok:

  • Ne sürgessétek a fordítókat, minden tőlük telhetőt megtesznek, amint az idejük engedi.
  • Ne beszéljetek csúnyán, mert a harmadszori felszólítás után letiltunk!
  • Ne! Ismétlem Ne lopjátok el a feliratainkat illetve töltsétek fel engedély nélkül, mert az lesz a vége, hogy leszedjük őket! Illetve átírva se tegyétek fel sehová!


Kellemes nézelődést kívánunk: Ren &  Kyung Mi
És a RomeoSub csapata