RSS

2016. július 24., vasárnap

Felirat!



Felirat!

   Megérkeztem az első felirattal az Another Miss Oh c. doramából! Igyekszem gyorsan haladni majd vele, mert szeptembertől hihetetlen kevés időt tudok keríteni rá, sajnos iskola miatt szinte csak aludni fogok járni haza. Igaz ez szerencsére még ez nem aktuális.

  Ahogy az eddigiekben sem, most sem fogom kiposztolni az összes részt itt külön-külön. Majd a továbbiakban a jobb oldali sávban tudjátok követni a heti frisst, hogy mégis mikkel vagyunk készen illetve a facebook oldalra kerülnek ki egyenként a feliratok. Itt a "Letöltések" fülnél találhatjátok meg a részeket illetve a "Fordításainkról" fülnél tekinthetitek meg, hányadán állunk a munkában éppen. 

 Sajnálatos módon viki-com-on nincs kapacitásom tevékenykedni, ezért ha esetleg vannak vállalkozó szellemű emberek, akik szívesen beszállnának ebben a subhoz, annak nagyon tudnánk örülni. Nem igényel semmiféle angoltudást, csak a már elkészített feliratokat kéne átmásolgatni oda. Természetesen nem kuncsorogni jöttem, lehet hogyha az időm meg fogja engedni, akkor egyszer nekikezdek ennek is. Addig is sajnos mindenkinek meg kell elégednie az egyszerű srt-vel.

  Nektek meg jó szórakozást! :) Engem megnyert ez a sorozat.

Ren

2016. július 19., kedd

Új projekt!




Sziasztok! Jó híreim vannak! (kivételesen)


Sokan kérték, így átvettem előző fordítójától az Another Oh Hae Young c. koreai sorozatot. Nem szeretnék nagyot ígérni, de jó lenne, ha még a nyáron be tudnám fejezni, így igyekezni fogok. Ezen felül öt hét múlva vizsgázom koreaiból, úgyhogy drukkoljatok! Addig is kiválló kis gyakorlás lesz ez az új projekt. 
  A sorozat részletesebb haladását a facebook oldalunkon követhetitek végig, illetve a "Fordításainkról" fülnél nézhetitek meg, hol is tart a fordítás. A mai napom valószínűleg a sorozat letöltésével fog menni és megnézem az eddig elkészített három részt, holnaptól meg vágunk is bele a lecsóba.

Ki izgatott még rajtam kívül? :)

Ren